Öhhh.... chips i mat?
Som det Big Brother fan jag är så googlde jag snabbt på CHIPS GRYTA så fort det kom på tal i huset. Låter ju himla wierd och äckligt men efter stort övervägande så hade jag faktiskt tänkt att använda chips i maten ändå.
Ramlade över följande recept.
Jag återkommer om hur resultatet blev!
BIRGITS CHIPS KYCKLING!
Som det Big Brother fan jag är så googlde jag snabbt på CHIPS GRYTA så fort det kom på tal i huset. Låter ju himla wierd och äckligt men efter stort övervägande så hade jag faktiskt tänkt att använda chips i maten ändå.
Ramlade över följande recept.
Jag återkommer om hur resultatet blev!
BIRGITS CHIPS KYCKLING!
6 portioner
- 2 grillade kycklingar
- 2 små purjolökar
- 2 1/2 dl vispgrädde
- 1/2 burk majonnäs
- nästan en flaska grön mango chutney
- riven ost
- potatischips
- Dela och rensa de grillade kycklingarna. Lägg kycklingbitarna i botten på en ugnsfast form. Skär purjon i bitar och lägg över kycklingen.
- Vispa grädden, blanda med majonnäs och mango chutney. Strö över rikligt med riven ost.
- Ställ in i 175 grader varm ugn i 10 minuter.
- Strö sedan söndersmulade chips över och gratinera i ytterligare 10 minuter.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar