torsdag 26 april 2012

CHIPSGRYTA

Öhhh.... chips i mat?
Som det Big Brother fan jag är så googlde jag snabbt på CHIPS GRYTA så fort det kom på tal i huset. Låter ju himla wierd och äckligt men efter stort övervägande så hade jag faktiskt tänkt att använda chips i maten ändå.
Ramlade över följande recept.
Jag återkommer om hur resultatet blev!

BIRGITS CHIPS KYCKLING!

Ingredienser

6 portioner
  • 2 grillade kycklingar
  • 2 små purjolökar
  • 2 1/2 dl vispgrädde
  • 1/2 burk majonnäs
  • nästan en flaska grön mango chutney
  • riven ost
  • potatischips

Gör så här

  • Dela och rensa de grillade kycklingarna. Lägg kycklingbitarna i botten på en ugnsfast form. Skär purjon i bitar och lägg över kycklingen.
  • Vispa grädden, blanda med majonnäs och mango chutney. Strö över rikligt med riven ost.
  • Ställ in i 175 grader varm ugn i 10 minuter.
  • Strö sedan söndersmulade chips över och gratinera i ytterligare 10 minuter.

Inga kommentarer: