måndag 16 november 2009

GIF spelare ERKÄNNER SAMLAG!

Fotbollsstjärnan medger att han har haft samlag med kvinnan men hävdar att det ej handlade om en våldtäkt. Men varför sprang han upp i trapphuset och gömde sig när polisen kom på plats??

Fem vittnen har hörts och de är eniga om att det har handlat om en våldtäkt.
Fotbollsstjärnan riskerar två till sex års fängelse för den misstänkta våldtäkten.

(källa: aftonbladet.se)

Egna kommentarer:

Vilken lirare alltså, lider verkligen med alla inblandade. Dessa små juniorer såg upp till a-lagsstjärnan, nu är han nog så långt ner på deras lista som han kan komma.
Men o andra sidan så är män i allmänhet i en himla knivig sits när det kommer till kvinnor och våldtäkter, ingen har sett mannen (nu i fråga GIF spelaren) fullborda våldtäkten. Det som har setts är GIF spelaren springandes ut ur lägenheten (iallafall vad som står i tidningarna) och kvinnans skrikande. Jag tror att MÅNGA män fälls för våldtäkt och är oskyldiga samtidigt så tror jag att många män (även kvinnor) våldtar utan att bli fälda för sin gärning, dessa vidiriga människor bör få sina könsorgan bort klippta eftersom dom ej vet hur man ska använda dom! Jag säger absolut inte att GIF spelaren är oskyldig men samtidigt säger jag INTE att han är skyldig heller , fast att allt pekar på att det tyvärr är så.
I nuläget är han skyldig tills undersökningarna visar motsatsen (om dom nu gör det).

KOMMENTERA GÄRNA!

Inga kommentarer: