tisdag 18 maj 2010

Jag är en arg o trött, Surfitta!!!


Jag bloggar oftas när jag är iiriterad/arg/ledsen/heartbroken/förbannad/super glad. Just nu är jag lite utav allt, mest för att jag endast har fått sova i snitt 3 timmar i natt och förvandlats till en gråtande bejbi eller kanske snarare ett skrikande frustrerande monster. När jag sover för lite blir jag sur och vill mest vara för mig själv eller rättare sagt jag vill låsa in mig själv i en bur i källaren med ett täcke och en kudda, släcka lampan och bara sova bort HELA dagen tills det e dax att sticka till jobbet igen. Ge mig 5 timmars sömn, då är jag nöjd. Det är bara det jag behöver. Jag fattar mig fresten inte på människor som går runt och tror att dom behöver 10 tim sömn per natt, dom ligger kvar i sängen och drar sig och funderar på varför dom är trötta eller har huvudvärk (ÖHHHH!??? för mycket sömn kanske!????)


Men hur ska jag kunna slappna av och sova, det e verkligen en viktig fråga som jag ställer mig själv.

Jag mår piss utav att hemmet ser ut som en svinstia för tillfället.
Kläder över allt, då skit torkskåpet är värdelöst i våran tvättstuga.
Sand och grus i hela lägenheten som fastnar under fötterna och strumporna.
Det har bildats ett soptorn i hallen som självklart stinker fisk, endast för att INGEN pallar att ta ut soporna, SÅ VIDRIGT. Hund hår, hund hår, hund hår.... behöver jag ens gå in nå mer på det!? Stackarna (Älskar er! tro inget annat) håller på att byta till sin "sommarpäls". Men what the fuck, hur kommer det sig att vi är så fucking lata och inte kan hjälpa dom på traven och borsta dom!? Vi har trotts allt minst 5 hundborstar. Tomma ciggpaket samlas på fönsterbläcket, lat masken e framme igen och man orkar inte ta sig till soppåsen eller jo kanske orkar man ta sig till det stinkande soptornet i hallen.En hundkräka dekorerar mattan i hallen *puh!*, tog 3 timmar innan nån pallade sitt arsel och tog bort mattan och spolade av den....

Jag känner mig stressad. Yttligare en dag av konstand slitande med hemmet, dom tyvärr kommer att se lika skitigt ut om 2 dagar igen! JIPPIIII !!!!

Men visst är jag en sur fitta ibland, det vet jag, jag är det idag och Maria ska vara glad att hon har stuckit till skolan och kommer att vara borta hela dagen! ingen ska behöva dras med mig idag med detta humör, stackars dammråttor och vovvarna !!!



( BTW finns en till sak som jag är lite splittrad över och inte kan förstå. Jag hörde om en som sa att han/hon inte hade nån kontakt med sitt ex på Facebook (fuckbook) men det visade sig att det hade han visste det (det är lögnen i sig som är det värsta), men skyller på att man endast har det för att man får så fina gåvor skickade som man kan använda på sin fucking Farm. Vart tog respekten vägen!? FarmVille är tydligen viktigare än att respektera sin flick/pojkvän! )


Inga kommentarer: