söndag 1 januari 2012

F-n vad jag hatar smällare och raketer.... *VARNING FÖR STARKA BILDER*




.... bojkotta skiten!!!!

Stackars alla gamla dementa som inte förstår vad det är som
smäller. Har ett bra exempel på en gammal super dement dam som jag arbetade hos i hemtjänsten för några år sedan. Hon hade gömt sig i deras källaren utrymme på hyreshuset för att hon trodde att det blivit krig. Vi som arbetade samt polisen letade efter henne i nästan 1 1/2 dygn innan vi hittade henne. Hon var nerkyld och mådde väldigt väldigt dåligt och efter den dagen blev hon aldrig sig själv igen och dog kort där efter.

Tänk alla djur. Visste att det är hemsk att våra hundar och katter blir livrädda utav smällarna. I värsta fall får vi ge dom lugnade om vi inte har möjligheten att leta oss ut i någon stuga på landet där man förhoppningsvis kan gömma sig ifrån alla smällar. MEN tänk på alla vilda djur..... ligger och trycker i sina små hålor med deras hårt dunkade hjärtan och hyperventilerade andetag. Tror nog att det är många djur som dör på nyårsnatten.



Tänka alla dom som har haft oturen att födas i ett land där det är krig.
Ångesten när smällarna börjar smälla och raketerna flyger upp i luften kan vi som aldrig har varit i en krigzon sätta oss in i. Dom har förlorat familj och vänner deras hem och förlorat sin trygghet.
Dessa smällande ljud som dånar under nyårshelgen kan ju inget annat än att påminna dom om det helvete dom har fått gå igenom.


BOJKOTTA DESSA JÄVLA FYRVERKERIER FÖR FAN!!! VIDRIGT JÄVLA SKIT! HUR MÅNGA SKADAR SIG INTE PÅ DOM, I VÄRSTA FALL DÖR? LÄSTE PRECIS I AFTONBLADET OM
EN LITEN GRABB SOM HADE FÅTT
SITT BEN SÖNDER SLAMSAT AV EN SMÄLLARE I NATT. LÄTT ATT VARA EFTER KLOK! (?)


Inga kommentarer: