måndag 21 juli 2008

Skittzooo, ah lite smått! ;)




Tror att jag har dubbla personligheter.... jag är 2 i 1 :)

EWE - Det är hon som är väldigt öppen, framåt, social, hon tar stor plats. Syns och hörs. Har en nära kontakt med sina vänner och hon ställer upp så mycket hon orkar psykist och fysiskt. Hon har skinn på näsan och säger vad hon tycker och tänker.
Hon är orädd. Hon tar hårda diskutioner. Hon står upp för sig själv. Hon är mån om sitt utseende, fixar håret i timmar. Hon lyssnar på tung Hiphop och kollar på action och galet sjuka komedier. Röker som en skorsten. Älskad eller hatad, finns inget mitt i mellan!

Eveline - Tjejen som drar på sig mysbyxorna och sticker till jobbet osminkad med frukosten ner kastad i väskan för att hon förmodligen sov över på morgonen. Hon är lyhörd. Lyssnar men säger inte så mycket om hon inte känner för det. Hon nickar glatt och går alltid runt med ett leende på läpparna. Hon tycker att folk beter sig konstigt men hon säger inget. Hon rannsaker och vakar över folk innan hon ens pallar att lägga sin energi på att prata med dom. Hon städar mycket och är väldigt omtyckt av arbetskamrater och andra runt omkring henne. Hon tar stort ansvar och sköter räkningar och pappersjobb. Hon har ansträngnings astma. Hon tänder ljus och lyssnar på slow jams under pläden i soffan. Kollar på drama och psykologiska filmer.

Inga kommentarer: