torsdag 23 april 2009

Tokig iprenman med brytning skriker inne på ICA!

Har ej uppdaterat er om man som har hänt den senaste veckan då jag har jobbat mycket och haft allt för många tankar i huvudet som jag har svårt att sätta ord på.

Var i Nusnäs i helgen och var hundvakt, måste lägga över korten ifrån kameran så ni kan se vilka äventyr vi var ute på ;) *blink*

Har min "5 nätters vecka" denna vecka sen är det SEEEEMESTER som gäller, ska fira in den veckan med skumpa och raketer. Även Cherry jobbartyp över 60 timmar denna vecka, vilken brud !!! :)



------------------------------------

Men nu ska ni få höra, blir irriterad av bara tanken och har lovat mig själv att inte tänka nå mer på det MEEEEEN jag måste dela med mig utav denna knäppa man vi TYVÄRR stötte på igår.

Signaliment:
Han var 1.50cm lång (kort hahaha), 45 - 50 år, han försökte spänna upp sig och rynka ögonbrynen så mycket som möjligt ( hahahha ), heavy brytning (arab svenska, "Du vara Idiot f-n", hahaha ), hans fru (svensk) med nopprig sjal på huvudet ( tragiskt fall! mörk underögonen och såg allmänt ledsen ut, men en kaxig F*TT* var hon), liiiten pojke sittande i bilen ( stackars )

Händelseförlopp:
Målsägaren och Eveline besöker Ica Fjällbacken.
Hysterisk man rusar in i affären och PÅSTÅR att målsägaren slagit upp bildörren på hans fula silvriga bil. Mannen slänger ur sig ord som "Dumma jävvvel" "Håll käften" "Vad fan har ni gjort?" "Ni har f-n "boOOOooklat" min bil ", allt detta skriks över HELA affären i högt tonläge.
Både målsägaren och Eveline nekar till anklagelserna men följer med den lilla mannen ut till hans bil. Mannen är vid detta laget helt hysterisk och visar upp en buckla ( ??? som är vääääldigt svår att se ???? ) och en reva på höger sida av passagerar sidan på bilen.
Mannen är upprörd och har kommunikations problem och väljer att bara skrika.

Mannens fru stiger ur bilen där även deras lilla son sitter och ser hela händelsern, han ser helt förskräckt ut. "
Bucklan" som mannen visar upp är inte ens i närheten av vår förarsidas dörr och det skulle vara OMÖJLIGT att vi har förorsakat denna skada på hans bil. Mannens tragiska fru klagar även på att vi har parkerat fel ( ??? vet hon inte vad parkerings rutorna har för funktion, i Sverige parkerar vi i rutorna som är markerade med vita ränder runt om. Bör hon ha fått information om då denna svenska kvinna med sjal har körkort, eller hade hon inte det ????). Mannen som är överviktig tar sig smidigt igenom mellan bilarnas sidospeglar och detta bevisar att det är ett relativt stort mellanrum mellan bilarna. Målägaren har parkerat perfekt innanför parkerings rutan.

Målsägaren och Eveline erbjuder att polis ska kallas till platsen för att bevisa sin oskuld och att dom kan avgöra om vi har kunnat gjort en buckla/reva på bilen som sitter flera decimeter ifrån förardörren.
Mannen blir då stressad och kastar sig in i sin bil och hämtar ett lite block, tar målsägarens reg. nr och kastar sig in i bilen och gasar därifrån. RUN BITCH RUN!

Polis kontaktas när målsägaren och Eveline kommer hem. Hela förloppet antecknas och kvinnan som vi talas vid med tror att mannen har försökt att göra en "Röövaree".

MÅLSÄGAREN OCH EVELINE KRÄVER NU MANNEN PÅ 100 000.- FÖR FÖRTAL SAMT SVEDA OCH VÄRK ( DÅ EVELINE FÅTT VÄLDIGT ONT I HALSEN SAMT ÖRONEN EFTER ALLT SKRIKANDE).
(skämt o sidor)

Inga kommentarer: