lördag 31 december 2011

VEM SAKNADE DU 2011 !?



Några kaffe drickande vänner som jag kan spendera mina lediga dagar tillsammans med. Jag har dåligt med vänner då jag har svårt lita på folk och JAG är nog rätt svår att lära känna. Klippt många band med dom i mitt förflutna vilket känns väldigt befriande. Jag vill umgås med folk ska jag kan lära mig något utav och som kan få mig att utvecklas, eller där vi kan utvecklas tillsammans. Det är svårt att få ihop den sociala biten då man jobbar nätter och är mamma på dagarna + alla möten och "MÅSTEN" som måste uträttas på dygnens få timmar.
Hur lära man känna nya människor när man knappt tar sig utanför dessa 80 kvadratmeterna?

Saknar även en träningskompis som kan nörda ned sig i träningen tillsammans med mig och byta hälsosamma recept, kanske laga mat tillsammans och peppa varandra till fina resultat. Ensam är INTE stark.

Saknar mig själv ibland också.... känns som jag har tappat bort "henne" ibland.
Väldigt förvirrande när man inte känner igen sig i spegeln ibland och när folk jag inte träffat på ett tag inte känner igen mig längre. Jobbigt att inte kunna gömma sig bakom den där gla´ och skojfriska tjockisen.....






3 kommentarer:

Evelina sa...

Gott nytt år fina du :)
Hoppas du får ett fantastikt 2012.

Känner igen känslan, jag saknar också någon likasinnad som man bara kan vara med, och växa med. Det är svårt att hitta vänner, det blir mer komplicerat när man blir äldre. Och man blir ibland tvungen att klippa med folk, det gör det svårare med tillit till andra. Tänk om man kunde få bli barn iaf för ett tag igen :)

Jag önskar dig all lycka med dig själv, relationer och med livet.
Kärlek ~ E

E.v.e sa...

Men gott nytt år på dig med vackra kvinna!

Jag vet att jag har formas utefter dom relationer, vänner, situationer och händelser som mitt liv har bjudit på. Ofta funderar jag på om jag hade kunnat gjort något annorlunda. Inte för att jag är besviken över hur livet ser ut idag (jag har det himla bra!) MEN jag önskar verkligen att jag hade gjort klokare val i livet och jag kan erkänna att jag är lite bitter över att jag påverkats så himla negativt (inser jag NU!) av dom destruktiva varelserna jag haft runtomkring mig (jag också varit vilsen... MEN...! svårt o förklara! Hoppas du hänger med ändå haha!). Man gör val och väljer vägar flera gånger per dag. Ska man finna sig i att man har gjort fel val eller ska man våga ta nya chanser och inte göra om samma misstag igen? Jag hade säkert inte varit den kvinnan jag är idag om jag inte hade fått uppleva dom sakerna jag (tyvärr!) har fått upplevt fram tills idag. Jag älskar mig och den jag är, så jag borde tacka dom och "det" mitt förflutna givit mig? Jag försöker verkligen att lära mig av mina misstag men är livrädd att göra nya.

Har jag gjort ett rätt val att klippa med dom i mitt förflutna?
Dom är fina människor allihopa men vi kan inte utvecklas tillsammans, vi har kommit olika långt på livet "stege" och vi vill inte samma saker i livet alls (jag älskar olika men det finns gränser haha!).

Så min kloka Evelina, hur göra man!? Skaffa nya vänner alltså.
Råd tack!

Hoppas du får en händelserikt och fin 2012!

Anonym sa...

Gott nytt år!!

Jag nördar gärna mat och recept jag älskar att laga mat! Och träningen ska jag banne mig ta tag i rejält nu, första långprommisen gjord idag och tokigt nog vart jag sugen på jogging haha!

Kram på dig