fredag 2 december 2011

"Måste" gå ned 10 kilo innan FEBRUARI!



Oj, hur ska detta gå?

Jag måste ned på ett "normalt" BMI för att få göra en full bukplastik samt lår plastik
(vilket jag behöver!) .
Denna degklump till mage ska väck och jag ska för första gången bli sund (är jag redan ioförsig MEN jag är fortfarande överviktig) och normalviktig i vuxen ålder =)

Magen ser inte bara himla tokig ut utan den är också himla mycket iväg i många vardagliga sysslor jag gör. Än så länge så behöver jag inte dras med eksem i väck eller nått annat äckel men jag gissar på att det kommer att börja joxa med mig när dessa 10 ki
lo är borta och
jag är normalviktig.

Någon som är med på denna viktutmaning?

Jag skulle mer än gärna vilja ha någon att bolla både träning och kost med under dessa 3 månader för det bästa resultatet.

Jag rekommenderar verkligen ALLA att göra en läkarkontroll innan man börjar deffa, HELA min viktresa har varit under kontrollerande former.


Finns det någon pepp kompis där ute som vill gå ned lite i vikt och vill göra denna Vikt(iga)resa med mig?

3 kommentarer:

Anonym sa...

har kikat in här lite då och då. och vilken resa du har gjort..
jag har väl ungefär samma strl som du hade innan du började din resa..
Nu har jag börjat min..
och du är en inspiration.
jag brukar tänka när det känns omöjligt..
-om hon kan, så kan jag också!

så nu är det träning och bra kosthållning som gäller!!!

tack!

Anonym sa...

Jag tycker alltid du varit otroligt vacker! Och det som är coolt med dig är att du utstrålar så mycket gott!

Jag har börjat min resa och trevar mig fram i träning och mat. Gud va svårt det är. Men det jag VET är att jag orkar inte vara tjock längre och vill känna mig hälsosam. MMissförstå mig rätt är inte ute efter att bli pinnsmal. Vill kunna köpa vilka kläder jag vill och kunna visa vem jag är genom min stil. Inte bara leta efter tunikor och tigths. :)

Jag följer gärna din resa :) Blir så mycket lättare om man har någon att peppa med!!!

Hälsa Maria oxå från Fanny hon vet vem jag är :)

KRAM på dig

E.v.e sa...

Åh, jag älskar verkligen när ni kommenterar!

Anonym:
Super kul att du har hittat hit, hoppas att du stannar och berättar hur det går för dig, Upz and downz, för visst möter man många fartgupp på vägen när man försöker att gå ned i vikt och bli hälsosammare, fy f-n vad svårt det är ibland!! Om JAG kan, KAN DU, tveka aldrig på det. Det är "bara" att bestämma sig. Jag kan också känna en känsla av att allt känns hopplöst och OMÖJLIGT men jag påminner mig snabbt om att det INTE är det. Jag vill önska dig all lycka med träning och bra kosthållning. Tipsa mig gärna om olika kula träningsformer och recept på god mat =) Tack själv! Och du... jag mår så himla bra nu både fysiskt och psykiskt DET ÄR DU OCKSÅ VÄRD!

FANNY:
Oj, blir helt röd om kinderna. Tusen tack för dina fina ord.
Svårt är bara förnamnet trotts att jag har bantat större delen av mitt liv. Jag tror inte det var fören jag sluta banta och "bara" hade bestämt mig för att jag är värd att må bra då det började hända grejjer. Jag är absolut inte heller ute efter att bli pinnsmal, det skulle inte passa mig. Hur går det med power afron!? Jag är ju himla sugen på att börja igen men jag vill lixom börja när det är nystart och inte hoppa in mitt i. Kanske får med mig Maria också =) tänkte börja på gävle strand.

Jag ska absolut hälsa henne!

Nu ska jag kika in på din blogg lite och snoka runt, inte riktigt haft tid fast jag har varit himla nyfiken. En fredag på din blogg, kan det bli bättre!?

Kram!