lördag 19 november 2011

Oj oj oj vad jag och bror är ett bra Team!!


Jag är så himla lycklig!!! Känns så himla underbart att vara igång med träningen igen! Tack världens bästa lillebror för ett helt underbart pass på gymmet idag!

7 kommentarer:

Fanny sa...

åh va härligt att vara igång igen!
har du provat afro power dance? Så jäkla kul :)

Ha en bra dag!

E.v.e sa...

Heej Fanny! Himla skoj med kommentarer, tack!

Jooo men visst har jag testat det =) extremt himla kuuuul =) Hoppas på att börja igen nästa termin !

Anonym sa...

vilket gym tränar du på?
Du som gjort en sån resa, och älskar träning.. Aldrig tänkt på PT utbildning??

E.v.e sa...

Just nu så tränar jag på Hälsostudion, min och min familjs andra hem :) Trivs bra men utbudet på pass är väldigt begränsat, vilket är extremt tråkigt då jag trivs så himla bra där annars. Försöker spela lite badminton på korpen ibland, mest för skojs skull :) men svettigt blir det! Jag har absolut ingen kondis alls. Jobbar på den som en tok nu dock!!! Lång snabba prommisar och småjoggar (sakta dock eftersom annars känns det som om jag ska dööö hahaha) 4 -5 gånger i veckan utöver konditions träningen på cykel och på gå bandet på gymmet. Tränade lite afro power på korpen/gävle strand förre terminen (tror jag att det var) men eftersom det krockade med mina arbetstider så var jag tvungen att sluta. Hoppas på att jag får ihop det någorlunda nu efter jul så jag kan peta in både spinning (Hälsostudion), yoga, pilates (Hälsostudio) samt lite Afro Power (Korpen). Slalom samt lite bräda ska man väl försöka med också om vi nu får någon snö någon gång, inte åkt på¨många år men nu när man har förlorat några kilo så är det väl på tiden att testa igen. PT utbildning, ABSOLUT, skulle vara skit kul MEN just nu så vill jag inget annat än själv ha en PT som kan sparka mig i baken när det behövs. Pluggande får ligga på hyllan ett tag... på tok för några timmar på 1 dygn för att jag ska hinna med det. Vet du kanske hur lång utbildningen är? Man lär väl kunna läsa på distans? Jag överväger dock att läsa till kostvetare, dietist typ när jag är HELT klar med mig själv och min resa... SÅ ANONYM, tusen tack för ditt inlägg! SUPER KUL, sånt gillar jag!

E.v.e sa...

Så himla skoj när man får kommentarer! Bekräftar att man inte är ensam på något konstigt sätt...

Fanny sa...

Jaaaaaa börja!! Jag går på korpen och kan inte få nog av det! Det är så jäkla roligt och man skiner som en sol efteråt! :)

E.v.e sa...

Fanny, vet du när dom kör igång nästa termin? Vill ju inte stå där som ett stolpskott bland alla andra " african queens " som kan dansen utan och innan. Haha =) sån är jag! Men jag måste verkligen dra tummen ur röven och köra igång.... det är ju så himla kul och man ser så himla kokoo ut =) behöver skratta, så jag behöver se mig själv på ett afro power dance pass!!! haha